Djerba sziget utazás Jerba Sun Club

Utazás azonosító száma: 36741

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Djerba sziget utazás Jerba Sun Club last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez az elragadó szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: Djerba. Az utazók könnyűszerrel, gyalogosan is elérik a tömegközlekedési megállókat. A szálloda 200 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. Az alábbi szálláshelyen összesen 385 szoba található: Jerba Sun Club A(z) Jerba Sun Club 2008 évben lett teljesen átalakítva. Ez a(z) Jerba Sun Club vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolattal is rendelkezik egyaránt. Ezen kívül ez az intézmény egész nap elérhető recepciót is biztosít.
Ebben az ingatlanban kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére.
Ez a(z) Jerba Sun Club nem állatbarát létesítmény. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, igénybe vehetik az ingatlan vendéglátóipari szolgáltatásait. A legaktívabb vendégeknek lehetősége lesz arra, hogy számos sportot vagy tevékenységet űzzenek ebben az ingatlanban. A rendelkezésre álló szórakozási lehetőségek biztosan ámulatba ejtenek majd minden az ingatlanban megszálló vendéget. Szükség esetén a vendégek igénybe vehetik a gyógy- és wellness szolgáltatásokat.
A(z) Jerba Sun Club néhány szolgáltatásáért lehet, hogy további díjat kell fizetni.

Megjegyzés

A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36741 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92