Djerba utazás Ksar Djerba

Utazás azonosító száma: 36768

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Djerba Djerba sziget utazás Ksar Djerba last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Szálloda leírása

Ez az elragadó szálloda ideális választást kínál családok számára, Djerban található.

Szobák

Az alábbi szálláshelyen összesen 158 vendégszoba található.Igény esetén minden vendégszobában kiságyat is biztosítanak a kisgyermekek számára. 1 mozgáskorlátozottak számára is hozzáférhető hálószoba van.

Szolgáltatások

A szálloda 2017 évben lett teljesen átalakítva. Azok, akik ebben az épületben szállnak meg, bátran szörfözhetnek az interneten a közös helyiségekben rendelkezésre álló Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően. A hotel 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. Az épületbe háziállat nem hozható. Az épület parkolóval rendelkezik. Ez a környezeti szempontból fenntartható épület tanúsítványt szerzett. A vendégek személyesen is kipróbálhatják a hotel által kínált számos vendéglátóipari helyszínt. Az ingatlan vendéglátóipari egységei ízletes ételek és italok választékával szolgál. A(z) Ksar Djerba a vendégek igényeire szabott szórakoztatást kínál. Az itt megszállók elősegíthetik testük és lelkük egyensúlyának fenntartását a szálláshely gyógy- és wellness létesítményeinek használatával. A létesítmény saját, szemináriumok, tréningek, vagy bármilyen típusú találkozó megtartására alkalmas üzleti létesítményekkel rendelkezik. Ez az ingatlan számos különböző tevékenységet és szórakozási lehetőséget kínál, melyek ideálisak azon vendégek számára, akik szeretnek sportolni, vagy egyszerűen csak szeretik a szabadban eltöltött perceket. A(z) Ksar Djerba ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés

A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36768 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92