Zarzis utazás Zita Beach Resort

Utazás azonosító száma: 36750

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Zarzis utazás Zita Beach Resort last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez a kimondottan családoknak nyitott, elragadó szálloda megtalálható: Zarzis. A város központjától alig 4.0 kilométerre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek és a létesítmény 45.0 kilométerre fekszenek egymástól. A látogatók számára 200 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. A legközelebbi strand közvetlenül a szálloda előtt kezdődik. A szálloda 2.0 kilométerre található a kikötőtől. Összesen 584 vendégszoba szolgálja a vendégek kényelmét. A(z) 2006. évben a létesítményt teljesen felújították. A szálláshely a közös helyiségekben Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. A recepció 24 órán át a vendégek rendelkezésére áll. A(z) Zita Beach Resort egy a családok számára speciálisan kialakított szobát is kínál, mely a gyermekek részére kiságyat is tartalmaz. Ez az akadálymentesített szálláshely néhány kerekesszékkel megközelíthető fürdőszobával is rendelkezik a hozzáadott kényelem érdekében.
Ebbe az ingatlanba háziállatok nem hozhatók.
A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. A vendégek kényelme érdekében transzfer szolgáltatás is a rendelkezésükre áll. Az itt megszállók kedvüket lelhetik a szálláshely gasztronómiai kínálatában felsorakoztatott fogásokban. A létesítményben elérhető gyógy- és wellness kínálat biztosítja a tökéletes megfiatalodást és pihenést. Az üzleti célból utazók igénybe vehetik az ingatlan által kínált tárgyalókat. Minden az ingatlanban megszálló vendég kiélvezheti az épület kínálta szórakozási lehetőségeket.

Megjegyzés

A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36750 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92