Hammamet utazás Dar Khayam

Utazás azonosító száma: 36579

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Hammamet utazás Dar Khayam last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez az elragadó szálloda ideális választást kínál családok számára és a következő helyen található: Hammamet. A város központjától 6.0 kilométerre fekvő létesítmény egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A létesítmény mindössze 12.0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a látogatók számára. A legközelebbi strand és a létesítmény 50 méterre fekszik egymástól. A lakótéri egységek száma összesen 320. A(z) Dar Khayam 24 órás recepciója a vendégek kényelmét szolgálja. Az ingatlan szobáiban szükség esetén olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint pl. a kiságy gyermekek számára.
Ez a(z) Dar Khayam nem állatbarát létesítmény.
Ebben a hotelben bel- és kültéri szabadidős tevékenységek rendkívül széles skálája érhető el. A létesítmény szórakoztató programjait úgy tervezték meg, hogy azok minden típusú utazó igényét kielégítsék.
Az ingatlan ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.
Megjegyzés
A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36579 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92