Port El Kantaoui utazás Houria Palace

Utazás azonosító száma: 36581

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Port El Kantaoui utazás Houria Palace last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Egy kényelmes szálloda, mely ideális megoldást kínál családok számára, itt létesült: Sousse. A város központjától 500 méterre fekvő birtok egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A szálláshely csak egy rövid sétára található a legfontosabb szórakozási lehetőségektől. A birtok mindössze 1.7 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető az ügyfelek számára. A birtok 500 méternél közelebb található a legközelebbi strandtól. A szálloda 800 méternél közelebb található a kikötőtől. Az ingatlan összesen 261 lakegységet kínál. A(z) 2010. évben az épület renováláson esett át. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat is rendelkezésre áll. Ez a hotel 24 órán át elérhető recepcióval rendelkezik, így a vendégek igényeit akár nappal, akár éjjel teljes mértékben kielégíti. Az ingatlan szobáiban szükség esetén olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint pl. a kiságy gyermekek számára. Ez a(z) Houria Palace szem előtt tartja, hogy a hozzáférhetőség minden vendég számára nagyon fontos. Ezért akadálymentesített lakótéri egységek is találhatók és teljes mértékben a könnyű megközelíthetőséget szolgálja.
Az épületbe háziállat nem vihető be.
A vendégek igénybe vehetik a parkolót. Az ebben az épületben megszálló látogatók igénybe vehetik az ingatlan wellness létesítményeit is. Minden az ingatlanban megszálló vendég kiélvezheti az ingatlan éttermében felszolgált finom ételeket. és A(z) Houria Palace által kínált változatos szórakozási lehetőségek biztosítják, hogy a vendégek élvezni fogják az itt-tartózkodást.
Megjegyzés
A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36581 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92