Sousse utazás Marhaba Palace

Utazás azonosító száma: 36583

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Sousse utazás Marhaba Palace last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez a kényelmes szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: Sousse. Az alábbi szálláshelyen összesen 322 szoba található: Marhaba Palace A minőség iránti folyamatos elköteleződés eredményeként ezen az ingatlanon a(z) 2009. évben teljes renoválást végeztek. A hotel a közös helyiségekben és a lakegységekben Wi-Fi kapcsolattal is a vendégek rendelkezésére áll. Az ingatlan 24 órán át rendelkezésre álló recepciót biztosít. A fiatalabb vendégek kiságyban kerülnek elszállásolásra (igény esetén). Az épület mindenki számára hozzáférhető nyilvános terekkel rendelkezik.
Ez a(z) Marhaba Palace nem állatbarát.
A vendégek kényelme érdekében parkolóhely is a rendelkezésükre áll. Az ingatlan gyógy és wellness szolgáltatásokat kínál. Mindenki, aki ezen a szálláshelyen száll meg, kiélvezheti a kellemes környezetben kínált finom étkezési lehetőségeket. A(z) Marhaba Palace funkcionális üzleti létesítményekkel is rendelkezik, melyek ideálisak az üzleti célból utazók számára. Az ingatlan szórakozási lehetőségei biztosítják, hogy a vendégnek sosem lesz unalmas pillanata. A legaktívabb vendégeknek lehetősége lesz arra, hogy számos sportot vagy tevékenységet űzzenek ebben a hotelben és a létesítmény gasztronómiai kínálata biztosan elkápráztatja majd a látogatókat finom ételeivel és varázslatos hangulatával.
Ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat kell fizetni.
Megjegyzés
A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36583 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92