Sousse utazás Marhaba Royal Salem

Utazás azonosító száma: 36582

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Sousse utazás Marhaba Royal Salem last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez a kimondottan családoknak nyitott, kedves szálloda megtalálható: Sousse. A város központjától alig 2.0 kilométerre épült szálloda minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A szálláshely mindössze 3.0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető az ügyfelek számára. Az utazók számos tömegközlekedési megállót találhatnak gyalogos távolságon belül. A barátságos 316 vendégszoba mindegyike tökéletes hely a nap végi kikapcsolódásra. Utoljára a(z) 2007. évben renoválták az ingatlant. Ez a(z) Marhaba Royal Salem vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolattal is rendelkezik. Mivel ez a létesítmény 24 órás recepciót kínál, így a vendégeket mindig szívesen fogadják.
A(z) Marhaba Royal Salem nem biztosít kiságyakat.
Ebbe az ingatlanba háziállatok nem vihetők be.
A(z) Marhaba Royal Salem fenntartható irányelveket alkalmaz. Ez a létesítmény számos étkezési lehetőséget kínál, mellyel garantálja, hogy a látogatók az itt-tartózkodásuk minden aspektusát élvezni fogják. A mindennapos mókuskerékből és stresszből való kiszakadáshoz gyógy és wellness szolgáltatásai miatt ez a hotel ideális az igazán pihentető pihenéshez. és Világszínvonalú szórakozási lehetőségek széles skálája szolgálja a vendégek kényelmét.
Megjegyzés
A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36582 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92