Zarzis utazás Odyssee Resort Zarzis Thalasso & Spa Oriental

Utazás azonosító száma: 36774

Legjobb tunéziai utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Tunézia Zarzis utazás Odyssee Resort Zarzis Thalasso & Spa Oriental last minute utazás olcsó akciós nyaralás üdülés

Utazás leírása

Ez a kedves szálloda ideális választást kínál a családoknak, itt található: Zarzis. A város központjától 10. 0 kilométerre fekvő birtok egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. Az alábbi szálláshelyen összesen 347 szoba található: Odyssee Resort Zarzis Thalasso & Spa Oriental. A(z) 2008. évben a szálláshely renováláson esett át. Az üzleti ügyben utazók igénybe vehetik az egész hotelben elérhető internetkapcsolatot. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. A fiatalabb vendégek számára igény esetén kiságy is elérhető. A közösségi helyiségek kerekesszékesek számára is megközelíthetőek.
Ebbe a létesítménybe háziállatok nem hozhatók.
A parkoló hasznos lehet a gépjárművel érkező vendégek számára. Az elérhető étkezési lehetőségek széles skálája még tökéletesebbé teszi a vendégek itt-tartózkodását. Minden az ingatlanban megszálló vendég értékelni fogja az alábbi szálláshelyen kínált gyógy- és wellness szolgáltatásokat: Odyssee Resort Zarzis Thalasso & Spa Oriental. Minden az ingatlanban megszálló vendég élete legszebb napjait fogja itt eltölteni, mivel igénybe veheti az épületben kínált sportlétesítményeket és szabadidős tevékenységeken is részt vehet. Az ingatlan szórakozási lehetőségei biztosítják, hogy a vendégnek sosem lesz unalmas pillanata.
Ezen szolgáltatások közül némelyek lehet, hogy további költségekkel járnak.

Megjegyzés

A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 36774 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Tunézia utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 782 84 92